2011 m. vasario 4 d., penktadienis

Morning

Diena - kiekviena tokia vienintelė, savotiškai nuostabi arba nieko neypatinga.
Bet kiekviena diena, prasideda tarsi ritualu. Prasideda sunkiausiu ir galbūt pačiu švelniausiu bei trapiausiu dienos etapu - ryto vaizdais, garsais, kvapais, nuotaikomis...
Jau pirma akimirka, kada pramerki akis, gali nulemti visą tavo dieną.
Prasimerki ir supranti. Nauja kalendorinė diena, naujas apmąstymas po nakties sapno. Naujas laikas, galbūt naujos pažintys, nauji atsitikimai, naujos laimės ir nelaimės, nauji žvilgsniai, nauji postūmiai eiti į priekį.
Naujas žengtas žingsnis tolimesnio gyvenimo link...


Kavos ar arbatos aromatas pasitinka puikią dieną. Už lango tvyrantis rūkas, kupinas norinčių žaisti saulės spindulių... Galvoje jau tvinksinčios naujos dienos mintys ir idėjos. Štai, kas vos prabudusią pasitinka mane.
O kur dar neišsipildę sapnų vaizdiniai pasimiršta tvyrančių kvapų debesyse.
Ir rytos dainos, bet kurių, mano, kaip ir kitų rytas nebūtų niekuo ypatingas. Arba tiesiog tai nebūtų rytas.


Puikiam mano rytui !


2 komentarai:

Wonderlust rašė...

uz daina duodu desimt balu ;) O as vis niekaip nesusitvarkau su savimi kiekviena diena vis prabundu ir nieko nenuveikiu o reikalindus darbus atidedu kitai diena ;/ sakes ;/

nebyli naktis. rašė...

O aš ir taip pat darydavau. Va sakau, šiandien, paskui gal rytoj, gal kitą dieną... Bet dabar susidarau tikslų sarašiuką tai dienai ir būtinai, kad visada prieš akis būtų, tada ir nuveikiu dažniausiai tai ką užsibrėžiu. Ir jaučiuosi tada geriau, neveltui praleista diena.