2011 m. vasario 22 d., antradienis

Neišnaudotos galimybės.

Neišnaudotos galimybės.

Gyvenime beveik visada ( būna išimčių kuomet tave veikia tam tikri, suvaržantys veiksniai ) gali rinktis. Gali sakyti TAIP arba NE. Ir gali visada sakyti TAIP. Pabandyk. Kiekviena atsiradusi nauja galimybė, nauja mintis. Imk ir sakyk jai TAIP. Neprašauk, nepatingėk. Net ir jei tai neatrodo realu, kodėl gi nepabandyti. Kiek visko prarandame tiesiog sakydami ( gal ) NE. O kam galvoti. Kai pradedi galvoti ir svarstyti atrandi daug minusų, tada suabejoji ir nuleidi rankas, surandi priežasčių, dėl kurių gali atsisakyti savo galimybių. O jeigu neatsisakytum, gal būt netyčia atsidūręs kažkur sutinki savo gyvenimo žmogų. Ai, bet tikrai, šią galimybę tu praleidai. Arba, nesusigundei pasiūlimu investuoti. Na žinoma, po penkerių metų ir netapai milijonieriumi. Kaip, kad tavo draugas, nepabijojęs išnaudoti pasitaikiusią galimybę dabar turi du namus ir tris mašinas. Bet žinoma, kalba ne apie pinigus, turtus. Kalba apie investicijas į savo tiek dvasinį tiek kasdienį gyvenimą. 
Pasižadėti sau svarbiausia. Ir sakyti sau bei kitiems TAIP. Gana abejoti. Užteks dvejoti. Pats metas motyvuoti save ir kitus. Nes tuomet kai baigiasi motyvacija ir noras gyventi geriau prasideda žiaurus ir realus gyvenimas. Be viso to, ką galėjai turėti ar be to, ko jau nebeturėsi. 
Leisk savo laiką atsakingai, bet kartu ir bėk neskubėdamas, bet palikdamas savo pėdsaką kitų akyse, protuose ir širdyse. Nelik nepastebėtas. Išnaudok tai ką suteikia gyvenimas. 
Motyvacija man, tau ir kitiems. Kad gyventi padėtų.



Komentarų nėra: